top of page
Search

KUKA LEENA JA MIKSI BLOGI

Olen Leena. Vapaa sielu. Ihminen. Nainen. Runoilija. Tarinankertoja.

Ammatiltani olen copywriter. Yritän parhaani mukaan ymmärtää itseäni, sen jälkeen maailman mysteerejä, ihmismieltä, luovuutta ja hyvinvoinnin lainalaisuuksia. Elämää. Omalla kohdalla etenkin sairastaminen on pakottanut löytämään yhä uudelleen sekä itseni että asiat, joilla on aidosti merkitystä.


Blogin halusin aloittaa kirkastaakseni ajatuksiani, saadakseni paikan omaa keittiöfilosofointia varten, sekä jakaakseni tekstejäni muiden kanssa.


Asun Helsingissä, rauhallisella alueella merenrannan tuntumassa, lähellä keskustaa. Rakastan tätä kaupunkia sen kätevyyden, kulttuurillisen monipuolisuuden ja ehkä eniten sen merellisyyden takia. Olen asunut myös ulkomailla, mutta tällä hetkellä Helsinki tuntuu minulle juuri oikealta paikalta.


Meren lisäksi saan hyvää mieltä ja energiaa kissastani Pupusta ja koirastani Yodasta, joogasta ja meditoinnista, läheisistä ja inspiroivista ihmisistä, kirjoittamisesta, laulamisesta, musiikin kuuntelusta, elokuvista, kirjoista ja kauniista asioista ihan yleisesti. Yritän myös parhaani mukaan kehittää itseäni henkisesti. Siinä sitä onkin sarkaa loppuelämäksi. Luovista toteutuksistani: Olen julkaissut pari runokirjaa ja pitänyt Amsterdamissa runoutta ja kuvitusta yhdistävän taidenäyttelyn.


Blogin halusin aloittaa kirkastaakseni ajatuksiani, saadakseni paikan omaa keittiöfilosofointia varten, sekä jakaakseni tekstejäni muiden kanssa. Luonnollisesti omat ajatukseni ja kirjoitukseni tulevat peilautumaan sen kautta, mitä elämässäni olen kokenut ja koen, mutta mielelläni kuulisin myös muiden näkökulmia.


Small talkia elämästä -blogi tulee siis sisältämään sitä, mitä se nimessään lupaa, rentoa keskustelua elämästä. Populäärifilosofiaa.


Runojani ja mahdollisesti tarinoitani tulen julkaisemaan jonkin verran. Myöhemmin kerron myös sairastamisestani enemmän: mitä siitä opin ja mikä auttoi, ja auttaa edelleen, jaksamaan. Ja vaikka olen julkaissut pari runokirjaa rakkaus- ja ihmissuhdeteemalla, niin ihmissuhteistani en aio sen tarkemmin kertoa. En myöskään työelämästäni. Työasioista raotan sen verran, että olen työskennellyt markkinoinnin ja mainonnan parissa parisenkymmentä vuotta.


Small talkia elämästä -blogi tulee siis sisältämään sitä, mitä se nimessään lupaa, rentoa keskustelua elämästä. Populäärifilosofiaa. Rentous ei kuitenkaan tässä tarkoita sitä, että en käsittelisi syvällisiä, surullisia tai raskaitakin aiheita. Enemmänkin se tarkoittaa sitä, että vaikeammistakin asioista voi keskustella rohkeasti ja vähän kevyemmällä otteella – koska hei, ne kuuluvat elämään. Ainakin itse yritän nyt olla rohkea blogini kanssa, vaikka kieltämättä tämän aloitus vähän hirvittääkin.


Koitetaan nauttia elämästä, sen tuomista haasteista huolimatta.

Rakkaudella

Leena


P.S. Jotkut tietävätkin, että olen julkaissut runokirjan Small talkia rakkaudesta. Se on nyt osa tätä samaista konseptia.0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page